čtvrtek 11. srpna 2016

Ever After High

na Ever after high jsem přišla když jsem spřátelila blog s Nessie O' Hair.Začala jsem se o ně zajímat,byly mi takové sympatické svým příběhem.Jednu dobu jsem měla ráda Apple White a pak jsem si zalíbila Briar Beauty.Pak jsem přišla na to,že Everek je vcelku dost,z hlavy teď vyjmenuju Cedar,Raven,Maddie a ta....ta dcera červené karkulky.....eeee.... Jo ! Cerise :D
No,takže tak nějak mě začaly bavit :)))
Ká Ča
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

4 komentáře:

  1. Já mám EAH taky ráda, nejvíc Raven.

    OdpovědětVymazat
  2. My z Ever After High máme rádi Maddie, Raven a Apple :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já z everek Apple nesnáším :D. "Raven, podepiš to" "zničíš tím ...blá blá blá!" Pff, lezla mi na nervy a to hlavně v 1. EAH knížce :P. Nejradši mám Maddie - je suprová :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, v knize Ever After High Pohádková kniha legend byla Apple fakt nesnesitelná, jakože hodně. Vytáčela mě k nepříčetnosti!

      Briar je suprová, taky jsem si ji ze začátku poměrně oblíbila. A na rozdíl od monsterek jsem si tam hned našla svého největšího oblíbence (u monsterek, pokud bych se měla rozhodnout, tak je to téměř nemožné, ale... možná Vandala, tu fakt miluju!! ♥). Raven. A mám i moc ráda krásnou a laskavou Ashlynn, ke které neodmyslitelně patří Hunter. A Ramona Badwolf je taky celkem číslo.. :P Cerisina sestra. Nebo Farrah je skvělá a roztomilá! A z mých oblíbených padouchů mohu jmenovat především Miru a Courtly. A pak taky Faybelle. .. I když to jsou už pak více méně všechny záporačky na Ever After. :D .. Pokud nepočítám Zlou královnu, ale řekněme, že ta není studentka.. To je Mira. Což je vlastně převtělená Zlá královna. Ach jooo, já bych taaaak chtěla Miru jako panenku! Je překrásná a extra fotogenická!

      Vymazat