pátek 12. srpna 2016

Monster High ❤❤❤

Monster High,jak už jsem psala v druhém článku, jsem si oblíbila díky blogům o nich.Ze začátku se mi líbila draculaura,cleo,laguna a teď Venus.Přijde mi taková...svá,a nejvíc se mi líbí její účes.Chtěla bych si tuhle panenku pořídit.Taky se mi zalíbila kdysi písnička od Ewy Farne,teď ji moc nemusím.Taky jsme se kdysi dívala do katalogu a tam byly skvělé doplňky k nim,ty se mi líbily.Pamatuju si jak jsem si o nich četla,že nějaká má 200 let...no to je zase další nesmysl z mojí hlavy.Ahoj ;)

4 komentáře:

  1. Já mám MH (překvapivě) ráda, jen ty nové se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já monsterky zbožňuju. Mimochodem Venus Basic se dost blbě shání (ale já ji mám :D ♥). Lagoona se píše Lagoona :D. 200 myslím žádne není, pokud vím, Cleo a Nefeře je přes 5000 a jsou 2 - Catrine a Rochelle, kterým je 415 (teda, doufám, že jsem to nějak nedopletla :D :P).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím,že se píše Lagoona ale já si to zkrátila :D

      Vymazat
  3. Jj, jak píše Kája, taky si nevzpomínám na nikoho s 200 lety. :D Ale Cleo a Nefera jsou téměř starší než pyramidy. :D A tuším, že Amanita taky není zrovna nejmladší.. :D Já na monsterky přišla díky katalogu. A Venus mám taky! :P :D Basic. Je úžasná! Ale teď už asi (téměř) nesehnatelná..

    OdpovědětVymazat